Inspiraties

Binnenkijken bij interieurvormgever Sara

Bij HV Interieur zijn we trots als een klant tevreden is. In deze blog laten we graag eentje aan het woord. Sara is dagelijks bezig met decoratie en interieurvormgeving. Toen ze begon aan de inrichting van haar appartement wist ze dus goed wat ze wou. Ze koos voor HV omwille van de expertise en het grote, kwalitatieve aanbod. We kregen een rondleiding in Sara’s woning en zo konden we ons werk zien blinken in al haar glorie.

Sara’s interieur oogt strak en landelijk tegelijk, een combinatie die naadloos in elkaar overvloeit en stijlen waar ook HV Interieur thuis in is. Het brengt rust op een stijlvolle manier. “Ik hou van een strak, modern interieur dat veel gezelligheid uitstraalt”, zegt Sara. “Daarom heb ik ook gekozen voor gedrapeerde gordijnen, sierkussens en tapijten die mijn interieur een landelijk gevoel geven. Als je zoals ik graag stijlen mixt, is het een uitdaging om er één geheel van te maken. Alles moet perfect matchen. En het moet perfect bij mij passen. Mijn interieur vertelt wie ik ben.”

Bij HV vind je alles om je hele woning aan te kleden en Sara kocht er zowat haar volledige interieur … “Mijn ouders zijn klant bij HV Interieur”, gaat ze verder. “Aangezien zij tevreden zijn, was het de eerste interieurwinkel die ik bezocht heb. Ik heb toen mijn interieurplannen uit de doeken gedaan en de woonadviseur hielp me bij mijn keuzes. Ik vond ook alles wat ik zocht. De stoffen waren van goede kwaliteit en de afwerkingsgraad was uitzonderlijk goed. Bovendien mocht ik stalen mee naar huis nemen om er nog eens rustig over na te denken.”

 

Vinyl en gedrapeerde gordijnen

Vinyl als vloerbekleding zit in de lift en ook dat is Sara niet ontgaan. “In de eerste plaats vind ik het gewoon mooi. Klikvinyl is ook makkelijk te plaatsen en je moet daarvoor geen grote voorbereidingen treffen. Dat is erg handig als je aan het verbouwen bent. Bovendien is klikvinyl erg onderhoudsvriendelijk. Omdat de vloer naadloos is, is het heel gemakkelijk om het stof af te nemen en de vloer schoon te houden.” 

Een andere eyecatcher in haar zelfgekozen interieur zijn de gedrapeerde gordijnen. Een toffe keuze. “Ik vind ze heel gezellig”, zegt Sara. “Ze zorgen voor een landelijke toets in mijn interieur. Het is wel belangrijk dat ze de perfecte lengte hebben. Anders is het effect volledig om zeep. Een adviseur van HV is de lengte komen opmeten en nadien de gordijnen komen plaatsen. Nu hangen ze mooi nonchalant op de grond. Perfect zoals ik het in gedachten had. HV Interieur heeft een eigen atelier met echte vakmensen waardoor we kort op de bal konden spelen. Ik had veel vertrouwen in een goede afloop.”  

 

Tevreden over de service

“Ik was tevreden van het eerste contact tot de plaatsing. De verkopers zijn heel vriendelijk en ze denken met je mee. Ook van de afwerking ben ik zeer tevreden. Bovendien contacteerden ze me meteen na mijn bestelling voor een plaatsingsdatum. Ik moest helemaal niet lang wachten. De plaatsing gebeurde heel professioneel. Je voelt dat je in goede handen bent. Ook toen ik na de plaatsing nog enkele vragen had, werd ik snel verder geholpen.”  

Een tevreden klant in een pracht van een interieur, daar doen we het voor!