Inspiraties

Casamance nieuwe collectie

Aventura 'Mirissa'

Ibiza stijl

De Ibiza style interieur kenmerkt zich met een aantal elementen. Hierbij zijn vooral het gebruik van materialen en kleuren erg belangrijk. Deze zijn namelijk van grote invloed op de relaxte sfeer die je wilt creëren.

Ibiza kleuren en materialen

Kleuren en materialen spelen eigenlijk in elke interieurstijl een belangrijke rol. Dat geldt dus ook voor de Ibiza style interieur. Licht, wit en hout. Deze zijn de drie belangrijkste kenmerken voor deze style, en zie je terugkomen in zowel de interieurbasis als meubels en decoratie accessoires. Combineer lichte wanden, het liefst witte wanden, met een strakke lichte vloer. Ook de afwerking hiervan kan bepalend zijn. Je ziet vaak dat zowel wanden als vloeren worden bewerkt met een soort lichte betonstuc, waarin de vegen zichtbaar zijn. Dat geldt niet alleen voor de badkamer, maar bijvoorbeeld ook de woonkamer, slaapkamer en keuken. Je zou zelfs een betonlook kunnen gebruiken.

Houten meubels en accessoires

Iets wat niet mag ontbreken in een Ibiza style interieur zijn houten meubels en accessoires. Deze vormen een mooi contrast met de lichte basis en zorgen ervoor dat er een relaxte natuurlijke sfeer ontstaat in huis. Denk aan een stoere rustieke houten eettafel, houten salontafel, houten bed, houten bankje, noem maar op. Ook gevlochten riet of rotan passen heel goed in de Ibiza style. Een mooie rieten wasmand of opbergmand, gevlochten vloerkleed, een bamboe ladder of een stijlvolle rieten hanglamp.

Bohemien interieur invloeden

De Ibiza style heeft ook een aantal raakvlakken met de Bohemien style. Ibiza staat tóch wel bekend als het hippie eiland. Naast wit en hout, kan je dus ook andere leuke vrolijke kleuren gebruiken. Laat deze kleuren terugkomen in accessoires zoals mooie vloerkleden en kussens met mooie patronen. Combineer dit met een grote zilveren Marokkaanse schaal of lamp.

HV-Interieur

De Bohemian style en de Ibiza style zorgen ervoor dat je altijd een vakantie gevoel hebt in je interieur.

Kom ons ruim aanbod bekijken in onze winkel. 

Ontdek het aanbod behangpapier in onze toonzalen

Spring eens binnen en kom gezellig snuisteren door ons uitgebreide aanbod. Wil je zeker zijn van je stuk? Maak dan snel een afspraak met één van onze medewerkers in onze winkels.