Inspiraties

Club Botanique

Club Botanique

Herfst en winter staan in het teken van cocoonen. De lichte, moderne uitstraling van de Scandinavische stijl betekent dat we ons het hele jaar door kunnen verheugen op thuiskomen. De Amsterdamse Studio Onszelf brengt met zijn tweede collectie een ontspannen interieurstijl aan de muur, met elegant natuurlijke patronen die een luxe uitstraling geven. 

 

HV-Interieur

De behangboek van Rasch 'Club Botanique' is veelzijdig. Je vindt er organische en geometrische vormen in terug. De kleurencombinaties in het boek is ook zeer speels. Zo breng je kleur in je interieur!

Geometrie en organische tekeneningen

Geometrische retro-ontwerpen, delicate pauwenveren en glanzende gouden strepen worden hier harmonieus gecombineerd. Het oog kan worden getrokken door een minimalistisch zwart-wit contrast of verrast door een briljant groen of fris poederroze. Tropische palmen en bloemen zorgen voor een uitbarsting van botanische flair, zodat u elke dag kunt genieten van uw eigen urban jungle.

Ontdek het aanbod behangpapier in onze toonzalen

Spring eens binnen en kom gezellig snuisteren door ons uitgebreide aanbod. Wil je zeker zijn van je stuk? Maak dan snel een afspraak met één van onze medewerkers in onze winkels.