Inspiraties

Ligne Pure

Tapijten heb je in alle soorten maten en motieven. We zetten het merk Ligne Pure in de kijker. Ligne Pure zorgt voor een breed assortiment.

Ligne Pure

Ligne Pure werkt met bamboezijde en wol. Bamboezijde is heel zacht en aangenaam aan je voeten.  Daarnaast worden de tapijten handgemaakt.  Ligne Pure gebruikt unieke motieven.  Het zijn als het ware hoogstaande kunstwerken, waarvan elke stuk uniek is.

Ligne Pure werkt met natuurlijke materialen. Dat brengt alleen maar voordelen met zich mee.  Het is duurzaam en daarnaast is wol zelfreinigend en brandvertragend. Het tapijt heeft zo een lange levensduur. Ligne Pure zorgt voor de blikvanger in je interieur.

'Grafische motieven zijn hier onmisbaar'

 

Kom zeker eens een kijkje nemen in onze toonzalen. We bieden een ruim assortiment tapijten aan. 

 

Ligne Pure

“De liefde voor materiaal, techniek, kleur en textuur drijft ons om uitzonderlijke en innovatieve vloerkleden te creëren.”

HV-Interieur

Een tapijt zorgt voor warmte en gezelligheid binnen je interieur. Daarom vinden we het belangrijk om een breed assortiment aan te bieden. Ben je iemand die van kleur houdt, of heb je het liever neutraal? Bij ons vind je alles.

Ontdek alle tapijten in onze toonzaal

Spring eens binnen en kom ogen tekort voor ons uitgebreid gamma tapijten en decoratie. Wil je zeker zijn van je stuk? Maak dan snel een afspraak in één van onze winkels.