Inspiraties

Ontdek de magie van HookedOnWalls 'Aquarel'

Nieuwe collectie behangpapier 'Aquarel' tovert je interieur om in een echt kunstwerk.

HookedOnWalls

HookedOnWalls, het gerenommeerde merk in interieurdesign, heeft een betoverende nieuwe collectie gelanceerd: het 'Aquarel' behangpapier. Deze collectie omarmt de pracht van pasteltinten en vernieuwende verftechnieken, waardoor je interieur een unieke en artistieke uitstraling krijgt. Exclusief verkrijgbaar bij HV-Interieur, waar je bovendien kunt profiteren van een aantrekkelijke korting van 10% bij aankoop vanaf 3 rollen.

 

De magie van pasteltinten

De 'Aquarel' collectie van HookedOnWalls brengt de tijdloze elegantie van pasteltinten naar voren. Zachte rozen, serene lavendel, kalmerende blauwtinten en subtiele mintgroenen vormen de basis van dit betoverende palet. Deze kleuren creëren een sfeer van rust en verfijning, waardoor elke ruimte in je huis een oase van kalmte wordt.

Vernieuwende verftechnieken

Wat deze collectie echt uniek maakt, is het gebruik van innovatieve verftechnieken. HookedOnWalls heeft ambachtelijk vakmanschap gecombineerd met moderne technologie om een visueel verbluffend effect te creëren. Elk stuk behangpapier lijkt met de hand beschilderd, waarbij de subtiele penseelstreken en waterverfeffecten een gevoel van kunst en creativiteit in je interieur brengen.

 

Exclusief bij HV-Interieur

HV-Interieur is trots om als exclusieve dealer op te treden voor de 'Aquarel' collectie van HookedOnWalls. Als toonaangevende leverancier van hoogwaardige interieurproducten heeft HV-Interieur een reputatie opgebouwd voor het selecteren van unieke en stijlvolle items die je huis transformeren in een persoonlijke oase.

Korting van 10% bij bestelling vanaf 3 rollen

HV-Interieur biedt een aantrekkelijke korting van 10% aan op je aankoop van behangpapier bij bestelling vanaf 3 rollen. Dit is een uitgelezen kans om je hele huis te voorzien van deze betoverende en exclusieve collectie.

 

 

HookedOnWalls heeft met de 'Aquarel' collectie een verfijnde en artistieke dimensie toegevoegd aan de wereld van behangpapier. De pasteltinten en vernieuwende verftechnieken maken van elke ruimte een kunstwerk op zich. Mis deze kans niet om deze prachtige collectie te ontdekken bij HV-Interieur, waar de exclusiviteit wordt geaccentueerd door een aantrekkelijke korting. Transformeer je huis in een meesterwerk van stijl en verfijning met HookedOnWalls 'Aquarel' behangpapier.

 

 

Ontdek het aanbod behangpapier in onze toonzalen

Spring eens binnen en kom gezellig snuisteren door ons uitgebreide aanbod. Wil je zeker zijn van je stuk? Maak dan snel een afspraak met één van onze medewerkers in onze winkels.