Inspiraties

Vintage

De vintage stijl in een modern jasje. 

Hou je van vintage? Dan is het behangpapier van hookedonwalls Boheme iets voor jou. 

Hooked On Walls Boheme

De collectie Hooked On Walls Boheme laat een breed spectrum aan diep verzadigde kleuren zien, gecombineerd met verrassende dessins. Zo kun je kiezen voor een eenvoudige variant met wolkpatroon, zoals Hooked On Walls Boheme BO23001. In dezelfde collectie vind je echter ook diverse geometrische patronen en zelfs panelen uitgevoegd met grote paisley-motieven. Welke versie van bohemian jij ook in huis wilt, er zit zeker behang tussen dat precies bij jouw plan past.

Je woning inrichten met Hooked On Walls Boheme

De collectie Hooked On Walls Boheme leent zich bij uitstek voor het inrichten van de slaap- of woonkamer. De diepe kleuren geven een warm gevoel, waarbij je kunt kiezen uit verschillende patronen of een effen behang. Voor een bijzondere slaapkamer gebruik je bijvoorbeeld Hooked On Walls Boheme Cashmere op je wand. Dit grote wandpaneel vormt een unieke blikvanger in je slaapkamer. Maak het af met Hooked On Walls Boheme Plain, voor een superieure combinatie van dessins uit deze collectie.

Andere collecties combineren met Hooked On Walls Boheme

Spreekt één van de dessins uit de collectie Hooked On Walls Boheme je aan en wil je deze combineren met één van de andere Hooked On Walls collecties? Dat kan allemaal. 

Alles voor een perfecte wand

Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Ook dat vind je bij HV-Interieur. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax of Anza.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

HV-Interieur

Vintage motieven komen terug, alleen in een moderner jasje.

Ontdek het aanbod behangpapier in onze toonzalen

Spring eens binnen en kom gezellig snuisteren door ons uitgebreide aanbod. Wil je zeker zijn van je stuk? Maak dan snel een afspraak met één van onze medewerkers in onze winkels.