Inspiraties

White seasen

White seasen

Een wit interieur is tijdloos en kan perfect gecombineerd worden met elke interieurstijl. Soms kan het klassiek en stijlvol ogen, andere keren strak en modern. Wit is een neutrale en elegante kleur die staat voor puurheid en niet onderhevig is aan interieurtrends. Hoe je een interieur kan inrichten waarbij wit centraal staat lees je hier.

Enkele tips!

Bij de stijl 'White seasen' staat de kleur wit centraal. Het is daarom belangrijk om verschillende materialen zoals: tapijten, textiel, meubels, gordijnen, vloerbekleding te combineren met witte of beige tinten. Door texturen en vormen te combineren krijg je diepte en warmte in je interieur. 

Natuurlijke materialen zoals hout, riet, en bamboe zijn onmisbaar en zorgen voor de perfecte afwerking.  White seasen staat in het teken van de natuur met lichte tinten en kleuren. Daarnaast is de stijl ook tijdloos.

Laat je inspireren! 

 

HV-Interieur

We werken met verschillende stijlboxen in onze winkel. Zo kan de klant perfect kijken, welke stijl het beste aanleunt bij zijn stijl en interieur. White seasen is zo'n stijlbox die mogelijkheden biedt.

Ontdek het aanbod behangpapier in onze toonzalen

Spring eens binnen en kom gezellig snuisteren door ons uitgebreide aanbod. Wil je zeker zijn van je stuk? Maak dan snel een afspraak met één van onze medewerkers in onze winkels.