Jij je interieurdroom, wij de realisatie

Jij je interieurdroom, wij de realisatie

Van interieuradvies over een confectieatelier tot vakkundige plaatsing, bij HV-Interieur vind je alles onder één dag voor de realisatie van je droominterieur.

Jij je interieurdroom, wij de realisatie

Persoonlijk advies en begeleiding

Je kijkt ernaar uit om je interieur in te richten, maar hebt vragen over kleuren, materialen, stijlen, accessoires? Onze interieurconsulenten zetten graag hun knowhow en ervaring in om je op weg te helpen. Steek je liever zelf de handen uit de mouwen om je droomproject te realiseren? Reken op stap-voor-stap-begeleiding door onze specialisten. Van voorbereiding tot afwerking, jouw vraag is bij ons in goede handen.

Maatwerk tot op de millimeter

Geen twee interieurs zijn gelijk. Niet alleen afmetingen verschillen, er zijn tal van nuances in smaken, stijlen en behoeften. HV-Interieur is uitgerust om 100% maatwerk te bieden. Dat begint met een professionele opmeting bij jouw thuis. Eenmaal we jouw wensen en de juiste maten kennen, maken we een gedetailleerde offerte. Na jouw akkoord gaan we aan de slag om jouw woondroom waar te maken. Tot op de millimeter, dat spreekt.

Eigen confectieatelier

Jouw interieur leent zich niet voor standaardproducten? Of vind je er jouw smaak niet in? Bij HV-Interieur maken we zelf gordijnen en zonwering in ons eigen confectieatelier. Zeven ervaren naaisters beschikken er over hypermoderne installaties zodat ze jouw raamdecoratie kunnen maken precies zoals jij dat wenst. Van naaldje tot draadje. Van ragfijn linnen tot weelderig fluweel. Met of zonder ingewikkelde plooistructuren.

Professionele plaatsingsdienst

Schilderen, behangen, vloerbekleding plaatsen, gordijnen bevestigen … je kan de HV-Interieur plaatsingsdienst inschakelen voor gespecialiseerde klussen. Onze medewerkers hebben elk hun eigen expertise en werken jouw project tot in het kleinste detail af. Speciale effecten of bijzondere technieken? Onze specialisten kennen de kneepjes van het vak om jouw woning die extra touch te geven.

Jij je interieurdroom, wij de realisatie