Binnen kijken bij Sara

Binnen kijken bij Sara

Sara is dagelijks bezig met decoratie en interieurvormgeving. Toen ze begon aan de inrichting van haar appartement wist ze dus goed wat ze wou. Ze koos voor HV Interieur omwille van de expertise en het grote, kwalitatieve aanbod. We geven je graag een rondleiding in haar stijlvolle interieur.

Binnen kijken bij Sara

HV Interieur: Je interieur oogt strak en toch landelijk. Waarom kies je voor deze stijl?

Sara: Thuis wil ik tot rust kunnen komen. Ik hou van een strak, modern interieur dat veel gezelligheid uitstraalt. Daarom heb ik ook gekozen voor gedrappeerde gordijnen, sierkussens en tapijten. Ze geven mijn interieur een landelijk gevoel. Als je zoals ik graag stijlen mixt, is het een uitdaging om er ÈÈn geheel van te maken. Alles moet perfect matchen. En het moet perfect bij mij passen. Mijn interieur vertelt wie ik ben.

HV Interieur: Wat heb je gekocht bij ons?

Sara: Veel! (lacht) Ik heb gordijnen, klikvinyl, tapijten, decoratie-artikelen, bedlinnen en behangpapier gekocht.

HV Interieur: Waarom heb je gekozen voor HV Interieur?

Sara: Mijn ouders zijn klant bij HV Interieur. Aangezien zij tevreden zijn, was het de eerste interieurwinkel die ik bezocht heb.

Ik heb toen mijn interieurplannen uit de doeken gedaan en de woonadviseur hielp me bij mijn keuzes. Ik vond ook alles wat ik zocht. De stoffen leken me van goede kwaliteit en de afwerkingsgraad was dik in orde. Bovendien mocht ik stalen mee naar huis nemen om er nog eens rustig over na te denken.

HV Interieur: Waarom heb je gekozen voor vinyl als vloerbekleding?

Sara: In de eerste plaats omdat ik het mooi vind. Klikvinyl is ook makkelijk om te plaatsen en je moet geen grote voorbereidingen treffen om het te leggen. Dat is erg handig als je aan het verbouwen bent. Bovendien is het erg onderhoudsvriendelijk.

HV Interieur: Je hebt ook voor gedrapeerde gordijnen gekozen.

Sara: Ik vind ze heel gezellig. Ze zorgen voor een landelijke toets in mijn interieur. Het is wel belangrijk dat ze de perfecte lengte hebben. Anders is het effect volledig om zeep. Een adviseur van HV Interieur is de lengte komen opmeten en nadien de gordijnen komen plaatsen. Nu hangen ze mooi nonchalant op de grond. Perfect zoals ik het in gedachten had. HV Interieur heeft trouwens een eigen atelier in Heist-op-den-Berg om een service op maat te kunnen bieden. Met zestig jaar expertise achter de kiezen weet je dat het goed komt.

Binnen kijken bij Sara
Binnen kijken bij Sara

HV Interieur: Ben je tevreden van de service?

Sara: Absoluut. Van het eerst contact tot de plaatsing. De verkopers zijn heel vriendelijk en ze denken met je mee. Ook van de afwerking ben ik zeer tevreden. Bovendien contacteerden ze me meteen na mijn bestelling voor een plaatsingsdatum. Ik moest helemaal niet lang wachten. De plaatsing gebeurde heel professioneel. Je voelt dat je in goede handen bent. Ook na de plaatsing, toen ik nog enkele vragen had, werd ik snel verder geholpen.