Promoties

Batibouw Actie Floorify

Nu gratis ondervloer bij uw Floorify vloer

Van 13 maart tot 2 april 2023 krijg je bij aankoop van een Floorify vloer je ondervloer gratis. Kom naar de winkel en ontdek het gamma.

 

Hieronder lijsten we nog even de voordelen op van een Floorify vloer: 

Floorify rigide vinyl vloeren zijn waterbestendig. Niet een beetje, maar helemaal. Laat je leefruimte, badkamer en slaapkamer  naadloos in elkaar vloeien: Floorify is overal thuis.

De slimme combinatie van de geluidsabsorberende Floorify rigide vinyl vloer en Comfort- of Performance ondervloer creëert een heerlijk zacht loopvlak én een akoestische laag.  

Floorify rigide vinyl vloer is de renovatievloer bij uitstek. Ze zijn dun en sterk en kunnen daarom op nagenoeg elke ondergrond geklikt worden, zonder voorbereiding. 

Floorify rigide vinyl vloeren zijn schok- en vlekbestendig. Mét extra dikke beschermlaag, een innovatieve toplaag met anti-vlektechnologie en de unieke Floorify Rigid Core voor een stabiele, sterke en stevige kern.

 

  

Ontdek alle vinyl in onze toonzalen.

Spring eens binnen en kom ogen tekort voor ons uitgebreid gamma vinyl op rol. Wil je zeker zijn van je stuk? Maak dan snel een afspraak in één van onze winkels.