Realisaties

Een kleurrijk interieur

Deze realisatie is een totaalpakket van verschillende materialen. Laat je inspireren door deze eclectische moderne stijl gecombineerd met een Floorify vloer.

Een kleurrijk interieur

Spelen met kleur. Je hoort het wel vaker, maar je bent misschien bang om kleuren te combineren? Op vraag van de klant hebben we de kleur PE112 Morroccan Rose gecombineerd met de kleur PE001 Purity. Deze kleuren komen uit het gamma van Peintagone. Door deze combinatie krijg je een speels interieur, maar door de zachte kleur 'Purity' hou je het toch rustig en eigentijds. 

Vloerbekleding

De klant heeft voor Floorify vloer gekozen. Door deze vloer te kiezen behoud je het karakter van de woning. Deze vloer is ook ideaal in onderhoud. 

Daarnaast heeft Floorify een breed gamma aan warme kleuren en authentieke groeven.   De unieke uitstraling van hout geven je Floorify vinyl vloer die natuurlijke look en feel die zo aantrekkelijk is. 

Dat uitzonderlijke karakter van hout komt terug in veel kleine details: de zachte glans van een geoliede vloer, een subtiele randafwerking, natuurlijke plankvariatie en een natuurgetrouwe, geborstelde structuur die altijd zacht en warm aanvoelt. Elke vinyl plank is tot in de perfectie afgewerkt. Want ware schoonheid schuilt in de details.

Door deze vloer te gebruiken in deze ruimte, blend deze mooi samen met de andere houten elementen die wit geschilderd zijn. 

Raamdecoratie

Voor deze realisatie is er gekozen voor een wavegordijn. De stof is van Boelaerts & Moens, en noemt Madrid.  Wist je dat we deze stof op voorraad hebben in onze winkel? En wel in 4 verschillende kleuren? Daarnaast hebben we ook een eigen plaatsingsdienst en een confectieatelier. We werken dus op maat van de klant. De stof past perfect bij het behangpapier van Eijfinger 'Enso'. Door gouden accenten te combineren met een neutrale kleur creëer je een mooi geheel.

HV-Interieur

Het is leuk om aan de klant een totaalpakket aan te bieden. We gaan samen met de klant bekijken wat er mogelijk is. We willen als bedrijf zo dicht mogelijk bij de klant staan om ervoor te zorgen dat ieders interieurdroom waar wordt.

Ontdek het verfaanbod in onze toonzalen

Spring eens binnen en kom gezellig snuisteren door ons uitgebreide aanbod. Wil je zeker zijn van je stuk? Maak dan snel een afspraak met één van onze medewerkers in onze winkels.