Realisaties

Loft Life Sweet - Living Colours 2

SmartStrand Forever Clean-tapijten zijn adembenemend mooi, uitermate comfortabel en leveren onklopbare prestaties.

Loft Life Sweet

Het tapijt is ideaal voor gezinnen met kinderen en huisdieren. Het is onderhoudsvriendelijk. Door de nieuwe NanoLoc tm-technologie bescherm je het tapijt tegen vlekken. Het is het enige tapijt dat permanent tegen vlekken en vuil kan. De vlekken kunnen niet doordringen in de vezel, dus je kan het tapijt makkelijk schoonmaken.

Daarnaast is het tapijt heel duurzaam en voelt het heerlijk zacht aan onder uw blote voeten. De baanbrekende én milieuvriendelijke technologie en de duurzame tapijtvezels zorgen voor een perfecte afwerking op maat.

De plaatsing

HV-Interieur is gespecialiseerd in het plaatsen van vasttapijt, click-vinyl, parket enz. HV-Interieur heeft daarnaast ook een ruim assortiment aan vasttapijten en vloerbekleding. Wist je dat we van de Loft Life Sweet 4 verschillende kleuren in stock hebben?

Hoe een plaatsing in zijn werk gaat, kan je op de volgende foto's zien.  Wil je zelf een plaatsing vastleggen of wil je wat uitleg? Kom dan zeker langs voor meer informatie. Wil je een plaatsing vastleggen dan komen we ook bij je thuis opmeten om een offerte op maat aan te bieden.

Echte vakmanschap zit in ons bloed!

HV-Interieur

We zijn gedreven en werken alles tot in de puntjes nauwkeurig af. Kwaliteit bieden is één van onze basisdoelen.

Ontdek al ons vasttapijt in de toonzaal

Spring eens binnen en kom ogen tekort voor ons uitgebreid gamma vasttapijt. Wil je zeker zijn van je stuk? Maak dan snel een afspraak in één van onze winkels.