Realisaties

Realisatie door HV-Interieur 'Floorify'

'Je stijl, je vloer, je thuis'

Klik-Vinyl perfect voor renovatie.

Thuis zet je je eigen karakter in de verf. Of je nu speels, enthousiast of sereen bent: je interieur weerspiegelt dat. 

Floorify biedt veel variatie in klik-vinyl. De klik-vinyl heeft een matte afwerking en zorgt voor een natuurlijk effect. 'een authentieke look-and-feel. 

Daarnaast is de vloer ook schok-en vlekbestendig, een innovatieve toplaag met anti-vlektechnologie en de unieke Floorify Rigid Core voor een stabiele, sterke en stootvaste kern. 

Floorify vloeren zijn waterbestendig. Laat je leefruimte, badkamer en slaapkamer naadloos in elkaar vloeien. 

Wist je dat je de vloeren van floorify over je bestaande vloer kan leggen. Let wel bij grote oneffenheden in je vloer moet je toch je vloer eerst egaliseren. Dat hebben we ook in deze realisatie gedaan. Kijk maar mee!  

 

HV-Interieur

Visgraat, tegelmotief, of rechte planken? De keuze is eindeloos. We helpen je graag op weg bij het vinden van je vloerbekleding.

Deze kleuren van Floorify klik-vinyl hebben we in onze toonzalen liggen.  Kom zeker eens een kijkje nemen. Sommige klik-vinyl vloeren van Floorify hebben we zelfs op stock. 

 

Ontdek alle klikvinyl in onze toonzalen

Spring eens binnen en kom ogen tekort voor ons uitgebreid gamma klikvinyl. Wil je zeker zijn van je stuk? Maak dan snel een afspraak in één van onze winkels.