Realisaties

Renovatie door HV-Interieur

Een eclectisch interieur? Dat kan ook in je wc. Geniet mee van deze prachtige renovatie.

Renoveren is combineren

Voor deze realisatie hebben we gewerkt in de kleur 'Kwartszwart' van V33. Deze verf is geschikt om tegels te overschilderen, omdat deze een verharder bevat. De verf is dus ideaal om verschillende ondergronden te verven. Voor het behangpapier hebben we gekozen voor het behangpapier van Hooked on Walls 'Boheme'. De gouden elementen in het behangpapier zorgen voor een mooi geheel en past perfect bij de kleur 'Kwartszwart'. 

Het resultaat is adembenemend!

De tegels waren eerst in het azuurblauw (mozaïek) gecombineerd met de kleur rood.  De klant wou een eclectisch, speels interieur. Door de combinatie van zwart met een accentbehang creëer je een aparte sfeer.  

Klant

Ik ben zeer tevreden met het resultaat. Het advies heeft me geholpen om de juiste keuze te maken. Bij HV-Interieur zijn ze niet alleen goed in advies geven maar ook in het uitvoeren ervan. Zeker een aanrader!!!

HV-Interieur

Wees niet bang om te combineren of een donkere kleur te kiezen. Zeker in een kleine ruimte kan je al eens experimenteren.

V33 renovatieverf in de kleur 'Kwartszwart', ook te verkrijgen in andere kleuren.   

Ontdek het aanbod behangpapier in onze toonzalen

Spring eens binnen en kom gezellig snuisteren door ons uitgebreide aanbod. Wil je zeker zijn van je stuk? Maak dan snel een afspraak met één van onze medewerkers in onze winkels.