Realisaties

Totaal renovatie keuken

Is je keuken toe aan renovatie? Kies dan voor V33 renovatieverf.

Realisatie door HV-Interieur

Hier hebben we gekozen voor de  V33 'renovatieverf' in de kleur agavegroen.  V33 heeft 20-tal standaardkleuren waaruit je kan kiezen. 

De klant wou het uitzicht van de keuken veranderen, omdat ze niet blij was met de tegels. Door de renovatieverf te gebruiken is het heel makkelijk om tegels te overschilderen. De renovatieverf geeft een sterk eindresultaat dankzij de extra verharder in dit product. 

Geniet mee van de transformatie, en laat je inspireren. 

 

 

Na

Wat een transformatie! Door de renovatieverf heeft de keuken een heel nieuw uitzicht gekregen. De combinatie wit met agavegroen geeft een tijdloos resultaat. Hier zijn de tegels en de kasten grondig onder handen genomen. 

Voor de dampkap is er gekozen voor de kleur: kwartszwart 'metallic'.

HV-Interieur

We bieden een totaalpakket aan. Samen met onze schilders kunnen we jouw droom interieur van begin tot het einde realiseren.

Ruime keuze aan verf

Kom ons ruim assortiment aan verf bekijken in onze winkels.  We hebben een ruim gamma aan V33 verf en we hebben ook kleur-testpotjes die je kan aankopen. 

Geen zin om zelf te schilderen?  Onze plaatsingsdienst en onze ervaren schilders zorgen voor de afwerking. 

Ontdek het verfaanbod in onze toonzalen

Spring eens binnen en kom gezellig snuisteren door ons uitgebreide aanbod. Wil je zeker zijn van je stuk? Maak dan snel een afspraak met één van onze medewerkers in onze winkels.